fredag 8. juni 2012

Dagen før dagen

I morgen er det konkurransetid og hvor ble godfølelsen av? Jeg har tydeligvis lagt den på et smart sted, for jeg finner den ikke. Det startet nemlig denne morgenen med at Ellie hadde glemt alt som het kontakt. Når jeg har forsøkt å trene, er hun slurvete, distre og det blir bare surr og tull fra ende til annet.

Hvorfor? Jeg har en mistanke, og det er at jeg for øyeblikket passer broren til Frekja, Saiko. Verdens enkleste og mest behagelige hund å ha i hus, må rope på han innimellom for å være sikker på at han fortsatt er her eller om jeg har glemt han igjen ute. Ellie derimot, synes det bare er tullball med en ny hund her, så hun har gått i full voktermodus. Alt passer hun på og har knurret i snart et døgn!Så hun er nok veldig sliten akkurat nå. Det lover heller dårlig for morgendagen og akkurat nå har jeg mest lyst til å droppe hele greia. Jada, jeg var forberedt på at ting kunne skjære seg, men sånn som dette fungerer virkelig ikke. Rygge? Snurre? Slalåm? Nei, det har vi ikke hørt noe om. Har du ikke godbit? Nei, da kan det være det samme!!! Så jeg går for en reprise av Drammen og så får jeg unnskylde på forhånd at jeg muligens kommer til å være litt grinete. Det går over, det er bare stresset mitt som snakker. Etter å ha konkurrert med Frekja og sett alt rakne, så er jeg faktisk ikke mentalt beredt på å gå inn i ringen og gjøre det igjen. For hver gang jeg hører knurringen til Ellie, så kjenner jeg det knyte seg i magen. Hun ligger adskilt fra de andre hundene, men det hjelper rett og slett ikke.

MEN! Tatjana har vært så utrolig elskverdig og sydd en super kjole til meg! Så om alt annet går åt skogen, så ser vi i allefall bra ut!!! Så det er jo ikke helt mørkt, det er også rosa med prikker på :)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hadde det bare vært så vel... Får hun muligheten til å finne på sprell i ringen, så er det nok til vranglære... Litt for lettlært den frøkna der. Kan hende jeg tar det som treningsrunde med belønning hvis det skjærer seg!

   Slett
 2. Bruk heller belønning enn å lære henne å tulle i en sånn setting! Det går seg til ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer til å ta frem belønning hvis hun begynner å røre veldig i morgen, bedre å diske og få en god opplevelse ut av det, enn å bruke evigheter på fjas og tull... Kan hende hun skjerper seg i morgen, får håpe på det...

   Slett

Takk for at du kom en tur på besøk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg