søndag 4. desember 2011

Nikki

For snart 3 uker siden fikk jeg beskjed om at en av valpene fra kullet min venninne reddet fra torget i høst, ikke kunne være hos sin nye eier, og jeg måtte trå ti. Inn kom verdens kjekkeste lille frøken på 10 uker og tok verden og huset her med storm. Hun er verdens kuleste valp, hun har alt det jeg ønsker meg i en hund. Tøff, rett frem, egne meninger og supergod. Jeg er i ferd med å bli forelsket i dette lille nurket (selv om bena gror daglig rett ut av nurketilstanden).

Så kommer jeg til sakens kjerne, for HER kan ikke Nikki bo, selv om mer enn gjerne skulle ønske det. Iko er nå fullstendig døv og krever sitt. Ellie krever mer enn nok, og jeg får ikke jobbet med de siste utfordringene når "lille terror" virrer rundt her. Frekjas beskyttelsesinnstinkt og kontrollbehov ovenfor hundeflokken har plutselig tatt av. Jeg bor på 60 kvm og Nikki blir stor, bilen er for liten og tiden min strekker ikke til. Så derfor trenger denne herlige jenta et nytt hjem meget snart, før vi blir for sterkt knyttet til henne (vi er i faresonen nå), og før hun blir for knyttet til oss (hun er definitivt i faresonen hun også) for så måtte bryte opp en gang til. En annen fare nå, er at jeg kjenner at jeg begynner å bli MEGET sær på hvem som kan overta henne, og jeg blir mest sannsynlig særere for hver dag som går.

Denne jenta er lettlært og modig, og for noen som vil trene hund, vil hun bli super! Moren er schäfer/engelsk setter, faren er påstått schäfer, men det er mest sannsynlig noe polarhund inne i bildet. Mentalt sett virker det som om schäferen er sterkest inne i bildet.

2 kommentarer:

  1. Dette er en lita jente som noen virkelig vil få mye glede ut av!!! Håper virkelig hun kommer til et aktivt hundehjem der hun får brukt sine flotte egenskaper! Den som får henne i hus er veldig heldig ;).

    SvarSlett
  2. Å herregud så utrolig søt! Er skummelt med sånne små, kjenner godt til at man faller i overkant fort for sånne ja *stirrer bort på kreket i sofaen*

    SvarSlett

Takk for at du kom en tur på besøk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg