torsdag 24. november 2011

Valget er tatt - et lite farvel til drømmen.

Jeg har lenge vært frustrert og tenkt mange tanker frem og tilbake. Om hva? Jo, om det er riktig av meg å satse så hardt på hund som alenemor, uten noe særlig nettverk som kan hjelpe meg, og med ikke verdens tykkeste lommebok. Nå har jeg kommet til enden av veien, og jeg skal la ambisjonene mine fare for en stund. Hver gang jeg har forsøkt å gjøre noe jeg har lyst, har kjeppene kommet inn i hjulene på den ene eller andre måten, og nå har siste kjeppen dukket opp for min del! Jeg er lei av kaoset, jeg er lei av å føle meg som en egoist der jeg drasser med meg datteren min på ting som kun er for min egen del.

Så valget er mer eller mindre tatt, etter flere felte tårer og lange indre monologer: Jeg blir nødt til  legge freestyle, konkurranser og aktiv hundetrening på hyllen for en god stund fremover. Fokuset på hjem og privatliv må bli mye større. Nordisk mesterskap i helgen blir vår siste konkurranse, og Frekjas farvel til heelwork to music en gang for alle. Jeg vil fortsette og trene hundene for meg selv, utover det skal vi bli en normal familie med hunder. Jeg tror det blir bra, selv om det gjør litt vondt akkurat nå. Jeg kommer sterkere tilbake en gang, hvis ikke en løsning plutselig skulle dukke opp (jeg kommer ikke til å slutte med bloggen, bare så det er sagt).

4 kommentarer:

 1. Masse lykke til med valget, Anja! Det er sikkert et rett valg, høres ut som du har tenkt mye. Men vi sees hvert fall til helga - og DA skal vi gi alt! =)

  SvarSlett
 2. Jeg har vondt for å tro at det blir for alltid, men helt siker på at dere kommer til å kose dere masse som en vanlig familie :D det er jo uansett det som er viktigst for alle fem :D

  SvarSlett
 3. litt leit å høre, men det er det rette valget for deg, det er det jo ikke tvil om...

  SvarSlett
 4. Forstår deg kjempegodt jeg. :) ikke lett å få alle endene til å møtes bestandig, og Tiril begynner jo å få egne interesser og ting hun vil være med på. Da må mor stille opp. På lang sikt blir det supert for alle sammen. :) vent å se! ;)

  SvarSlett

Takk for at du kom en tur på besøk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg