søndag 18. november 2012

Siste dagen for godgutten

Lenge har jeg vært forberedt på denne dagen og derfor er det ganske uvirkelig at i morgen er den her. Jeg skal ta farvel med verdens sprøeste, særeste, herligste hund. I morgen skal vi ta farvel med Iko. Han ble 14 1/2 år, men nå er det nok. Han sliter med å gå på de glatte gulvene, han er kjempetynn og selv da han fikk servert en ørret til middag i dag brukte han evigheter på å spise noe som han hadde gjort unna før du kunne ha sagt fisk tidligere. Det kommer til å bli skrekkelig stille, det er ingen jeg kan banne over at alltid går i beina mine, ingen som bryter seg inn i skap og gjør de utroligste fantestreker. Det siste var kanskje ikke helt sant, det er to jenter igjen som kan finne på sine rampestreker, men de er nå litt mer forutsigbare enn utspekulerte nissegutten.

Vi skal sørge for at det blir en fredelig slutt. Han skal få slippe skumle dyrlegekontor, men sovne inn på gården til min søster, ute i det fri. Livet blir enklere fremover, da det ikke har vært enkelt det siste året, men akk så stille og tomt det kommer til å bli...

Godgutten for noen år siden.

Hmmm... Snadder dette var da!

Rå ørret er godt altså!

Må dere stå å stirre slik på meg når jeg spiser?
Her kommer en liten hilsen fra Tiril på 8 år:
kjære Iko jeg gruer meg til i morgen. Fordi da skal du bli avlivet med to sprøyter. jeg synes du er toppers og jeg liker deg veldig godt, men noen ganger kan du være litt rampete. :(

Hvil i fred kjære venn...

3 kommentarer:

 1. Hvil i fred Iko! Håper alt går bra med to og firbeinte etter hans avskjed, vet hvor tøft det er å miste en man er så utrolig glad i, og som man har delt livet sitt med!

  SvarSlett
 2. Oida.. Ikke godt å høre dagen har kommet. Husk at han har hatt et langt, godt og aktivt liv hos deg og de andre firbente (og tobente). Gi han en plass i den nederste stjernen i stjernebildet Karlsvogna. Der er det en stor, firbent flokk som venter. :)

  Sender dere mange varme tanker. Flott å høre han får sovne inn på gården. <3

  SvarSlett
 3. Off, så trist å lese. Men det hørtes ut som en verdig avslutning. :)

  SvarSlett

Takk for at du kom en tur på besøk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg